Wie zijn wij

De PensioenPartners is specialist in pensioenadvies en financiële planning. Oorspronkelijk onder de naam Frans Assurantiën, geven wij al sinds 1960 advies op maat voor werkgevers, werknemers en professionals. Indien nodig, werken we daarbij samen met andere partijen uit ons netwerk. Voor ons staat uw gemak voorop: wij nemen de zorgen uit handen die u uit handen wilt geven. Uiteraard zijn wij volledig onafhankelijk en beschikken we over de benodigde diploma’s en kwalificaties. We hebben er bewust voor gekozen om in een klein maar dynamisch team te werken. Want door kleiner te blijven, hebben we de ruimte voor persoonlijke aandacht en echt contact met onze klanten. Zo kunnen we staan voor wat wij belangrijk vinden: gemak, eenvoud en inzicht.

Antoinette Zondervan

Vanaf 2019 heeft Antoinette Zondervan het team versterkt. Met haar juridische en economische achtergrond, is haar komst een zeer welkome aanvulling.

Koenraad Frans

Drijvende kracht achter De PensioenPartners is Koenraad Frans (1967). Eerder werkte hij onder meer als pensioenadviseur bij een verzekeraar (1991-1994) en was hij eigenaar van Frans Assurantiën (1994-2008). 

Contactformulier