Ondernemers

Financiële planning voor zelfstandig ondernemers en de DGA

Financiële planning is meer dan geld opzij zetten: financiële planning biedt ruimte om te leven en uw ambities waar te maken. Wij helpen u graag met een deskundig en persoonlijk advies. Daarbij kijken we niet alleen naar uw inkomen, maar ook naar uw specifieke omstandigheden. Heeft u leningen of beleggingen? Heeft u een (werkende) partner? Wat doet u als het even tegenzit? En niet te vergeten: wat is voor u het beste pensioen?

Persoonlijk Financieel Overzicht

Wij stellen een compleet financieel overzicht voor u op. Op basis daarvan krijgt u een financieel advies op maat. Over uw huidige situatie, over uw toekomst en over uw pensioen. Maar ook over uw netto resterend budget bij overlijden, arbeidsongeschiktheid of andere tegenslagen. Met het Persoonlijk Financieel Overzicht Online heeft u bovendien direct inzicht in de actuele stand van zaken – overal en altijd, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Advies van A-tot-Z

Zoekt u een pensioenvoorziening, een verzekering tegen het risico van arbeidsongeschiktheid en/of overlijden of een ander financieel product? Wij adviseren u over de beste keuze. En als u dat wilt, sluiten wij het ook voor u af. Zonder extra kosten, want adviesgerelateerde producten vallen onder het jaarabonnement.