Pensioen regelen als werkgever

Als werkgever wil je natuurlijk dat je werknemers niets overkomt. Maar veel werknemers hebben de financiële risico’s die ze lopen vaak niet goed afgedekt. Een collectief pensioen biedt de werkgever de uitgelezen mogelijkheid om dit voor haar werknemers te regelen. Welke voordelen dit biedt, lees je op deze pagina.

Onze diensten voor werkgevers

Een collectief pensioen dat als werkgever bij je past

Je bent werkgever en zoekt een goed collectief pensioen voor je medewerkers. Maar welke regeling past het beste bij je organisatie? Want de keuze is groot. Zit je vast aan een verplicht bedrijfstakpensioenfonds of aan een CAO? Wat voor soort pensioen wil je als werkgever toezeggen? Welke dekkingen wil je de werknemers bieden? En ook niet onbelangrijk: hoe zit het met de pensioenlasten? Voor deze en andere pensioenvragen, kun je altijd de hulp van De PensioenPartners inschakelen. Vul dan het contactformulier in of bel ons op telefoonnummer 072 – 571 88 70.

Pensioen als werkgever regelen bij De PensioenPartners

Gemak

Eenvoud

Inzicht

pensioen als werkgever

Employee benefits

Employee benefits zijn de verzekerde arbeidsvoorwaarden. Vaak is pensioen de belangrijkste en meest complexe daarvan. Maar ook de gehele problematiek rondom verzuim, arbeidsongeschiktheid (WIA en WGA) en overlijden (ANW) maken er onderdeel van uit. Veelal zijn deze risico’s op het collectieve pensioencontract mee te verzekeren. In sommige gevallen is het echter raadzaam, in verband met gunstigere premie en/of voorwaarden, om dit middels een aparte verzekering af te sluiten. De PensioenPartners helpt je daar graag bij!

Werkgevers met een pensioenregeling bij een andere adviseur

Stopt je huidige pensioenadviseur ermee of ben je niet tevreden over hun dienstverlening? Schroom niet om dan eens contact met ons op te nemen. Tijdens een kop koffie bij jou op het bedrijf of bij ons op kantoor, leggen wij graag uit wat het betekent als je kiest voor gemak, eenvoud en inzicht. Mocht dit er uiteindelijk toe leiden dat je zaken met ons wilt gaan doen, dan start het adviestraject altijd met een PensioenScan van de bestaande pensioenregeling. Middels deze PensioenScan brengen wij in kaart óf en zo ja, welke risico’s de pensioenregeling bevat. De resultaten en aanbevelingen van de PensioenScan, rapporteren wij in een overzichtelijke samenvatting aan de klant. 

pensioen werkgever

Ons advies in vogelvlucht

Kennismaking

Een goed advies begint met een goed gesprek

Inventariseren

Inzicht in de specifieke situatie en wensen voor je pensioen als werkgever

Analyseren

Welke oplossingen sluiten maximaal aan bij jouw organisatie?

Adviseren

Een nieuw collectief pensioen of de huidige pensioenregeling verlengen of aanpassen?

Communicatie

Werknemers informeren inclusief het geven van financieel inzicht op individueel niveau

Bemiddeling, Nazorg & Beheer

Contracten opstellen, controle van stukken en toekomstige mutaties

pensioen voor werkgevers

Gemak van A tot Z

Wij helpen je bij het kiezen van een passend collectief pensioen. En daarbij regelen wij alles van a tot z. Wij nemen je huidige regeling onder de loep, zorgen dat die wordt aangepast of sluiten een nieuwe pensioenregeling voor je af. Van advies tot bemiddeling, nazorg en beheer: alles nemen wij voor je uit handen. Makkelijk voor de werkgever én voor de medewerkers.

Neem contact met ons op

Contactformulier