Pensioen voor werknemers

Als je werknemers vraagt naar hun vakantie, dan kunnen ze exact vertellen wanneer, hoelang en waar ze naar toe gaan. Maar als het om de financiële risico’s gaat, dan ontbreekt in de meeste gevallen dit inzicht. Ben je werknemer en wil je dat veranderen? Vind dan op deze pagina alle mogelijkheden.

pensioen voor werknemers

Advies als het pensioen tot uitkering gaat komen

Je nadert de pensioengerechtigde leeftijd. Maar wat is wijsheid? Wanneer en hoe wil je het tot uitkering komende pensioen(kapitaal) aanwenden? Wat is het huidige netto maandinkomen en hoeveel is dat als je (deels) stopt met werken? Om tot de juiste pensioenkeuzes te komen, is financieel inzicht in de pensioensituatie nodig. Door middel van een Persoonlijk Pensioen Inzicht kan De PensioenPartners dit voor je in kaart brengen. Wil je meer weten over de kosten en voorwaarden? Vul dan het contactformulier in of bel ons op telefoonnummer 072 – 571 88 70.

pensioen voor werknemers

Advies tijdens de looptijd van het pensioencontract​

Is je werkgever klant bij De PensioenPartners? Dan bieden wij de werknemers de unieke mogelijkheid van een Persoonlijk Financieel Inzicht. Dit is een onderscheidende vorm waarop de financiële situatie van de werknemer inzichtelijk wordt gemaakt. Voor het maken van de juiste keuzes op het pensioencontract, hebben de werknemers namelijk eerst financieel inzicht nodig. Hierbij wordt het huidige netto inkomen vergeleken met het inkomen voor straks (pensioen), bij onvoorzien (arbeidsongeschiktheid) en voor het gezin (overlijden). Alleen met dit inzicht zijn werknemers in staat keuzes te maken over bijvoorbeeld het wel of niet meeverzekeren van een vrijwillige ANW-hiaatverzekering of wel of niet bijsparen op het pensioencontract.

pensioen voor werknemers

Ons advies in vogelvlucht voor pensioen voor werknemers

Kies je voor De PensioenPartners, dan kies je voor gemak, eenvoud en inzicht. Benieuwd hoe ons advies er voor jou uitziet? 

Kennismaking

Afspraken maken en vastleggen

Inventariseren

Het opstellen van een klantprofiel én met adviessoftware het netto besteedbaar inkomen vóór en ná pensionering in kaart brengen

Analyseren

Het vaststellen van de definitieve uitgangspunten en indien van toepassing offertes opvragen en vergelijken, inclusief doorbeleggen

Adviseren

Het opstellen van een adviesrapport met passend advies

Bemiddeling, nazorg en beheer

Het regelen van de pensioenaanvraag van A tot Z

pensioen voor werknemers

Neem contact met ons op

Contactformulier